موسسه خدمات حفاظتی و مراقبتی حافظین زرین پارسه

موسسه خدمات حفاظتی و مراقبتی حافظین زرین پارسه

تماس و مشاوره رایگان: 09125015843

نگهبان بیمارستان و نگهبان ساختمان پزشکان

نگهبان بیمارستان و نگهبان ساختمان پزشکان به واسطه ی حساسیت هایی که مراکز درمانی دارند ، وظایف مهمی بر عهده دارند. در این مطلب علاوه بر شرح وظایف نگهبان بیمارستان و نگهبان ساختمان پزشکان ، بررسی خواهیم کرد که برای استخدام نگهبان بیمارستان و استخدام نگهبان ساختمان پزشکان را چه نکاتی را باید در نظر بگیریم.

آنچه می خوانیم؛

نگهبان بیمارستان کیست و چه وظایفی دارد ؟

نگهبان بیمارستان معمولا در ورودی بیمارستان ها و در اتاق حراست بیمارستان مستقر می شود تا به صورت کامل ورود و خروج ها به بیمارستان را زیر نظر داشته باشد.

علت استقرار نگهبان بیمارستان در ورودی این است که با در نظر گرفتن رفتار مراجعه کنندگان بتواند از برخی رفتارهای غیر طبیعی و هنجارشکنانه ی آنها جلوگیری کند.

نگهبان بیمارستان و به طور کلی اعضای حراست بیمارستان باید دارای لباس فرم یکسان باشند تا تشخیص آنها از سایر کادر بیمارستان امکان پذیر باشد.

نگهبان بیمارستان دارای یک سری شرح وظایف عمومی است که در این مطلب قصد بررسی آنها را داریم.

وظایف نگهبان بیمارستان چیست ؟

وظایف نگهبان بیمارستان | وظیفه ی نگهبان بیمارستان چیست ؟

اساسا حضور نگهبان یا حراست در یک مجموعه، به منظور ایجاد نظم و امنیت در آن مجموعه است. وظایف نگهبان بیمارستان نیز حول همین موضوع تعریف می شود و هر کدام از وظایف نگهبان بیمارستان برای تامین امنیت بیشتر بیمارستان است.

مهم ترین وظایف نگهبان بیمارستان عبارتند از : 

  • پوشش مناسب و منظم بودن : اولین وظیفه نگهبان بیمارستان این است به صورت منظم و بدون تاخیر در شیفت کاری خود حضور پیدا کند و در تمام ساعات کاری لباس فرم حراست و تجهیزات مورد نیاز را همراه داشته باشد. همچنین نگهبان بیمارستان بدون هماهنگی با همکاران خود نباید محل پست خود را ترک کند.
  • نظارت کامل بر ورود و خروج : یکی از مهم ترین وظایف تیم حراست نگهبانی بیمارستان این است که ورود و خروج افراد و وسایل نقلیه به داخل بیمارستان را زیر نظر داشته باشند و از ورود وسایل نقلیه غیرمجاز و اشیاء ممنوعه به داخل بیمارستان جلوگیری کنند. همچنین حراست بیمارستان باید از خروج بیمارانی که اجازه ی خروج از بیمارستان را ندارند، جلوگیری کند.
  • حفاظت از اموال و تجهیزات بیمارستان : تجیهزات پزشکی عمدتا وسایلی گران قیمت و ارزشمند هستند که به منظور حفظ سلامتی عموم مردم، مورد استفاده قرار می گیرند. تیم حراست بیمارستان باید طبق شرح وظایفی که مدیریت به آنها ابلاغ می نماید، اقدام به حفظ و حراست از تجهیزات و اموال بیمارستان کنند تا از هر گونه آسیب و سوقصدی در امان باشند. همچنین نگهبان بیمارستان باید از خروج هرگونه وسایل پزشکی توسط بیماران، همراهان و یا حتی کادر درمان جلوگیری کند.
  • نظارت بر ساعات ورود و خروج افراد : در بیمارستان ها ساعات مشخصی برای ملاقات بیماران در نظر گرفته می شود و همین طور کادر درمانی نیز طبق شیفت بندی های خود در بیمارستان حضور پیدا میکنند. به منظور آرامش بخش های مختلف بیمارستان، نیاز است که از ورود افراد در خارج از ساعات ملاقات جلوگیری شود. همچنین در هنگام مرخص شدن بیماران، نگهبان بیمارستان باید برگه ی ترخیص بیمار را از او دریافت کند تا بیماران بدون اجازه ی پزشک و برگه ی ترخیص اجازه ی خروج از بیمارستان را نداشته باشند.
  • آمادگی مقابله با اتفاقات غیرمنتظره : نگهبان بیمارستان باید آمادگی مقابله با هرگونه حادثه ی طبیعی و غیر طبیعی را داشته باشد و برای مقابله با آنها آموزش های لازم را دیده باشد. همچنین نگهبان بیمارستان دوربین های مداربسته ی بیمارستان را زیر نظر دارند و در صورت مشاهده ی هر گونه مورد مشکوک سریعا باید مدیر حراست بیمارستان را در جریان قرار دهد.

وظایف نگهبان بیمارستان خصوصی با دولتی متفاوت است ؟

به طور کلی تفاوت عمده ای بین وظایف نگهبان بیمارستان خصوصی و دولتی وجود ندارد. این نکته را باید مدنظر داشته باشیم که حراست از هر مرکز درمانی و یا بیمارستانی بنا به شرایط موجود در آن و خدماتی که ارائه می دهد، متفاوت است و شرح وظایف حراست بیمارستان توسط مدیر حراست و مدیر بیمارستان تعیین می شود و حراست بیمارستان موظف به انجام کارها طبق این شرح وظایف هستند.

خصوصیات اخلاقی و رفتاری نگهبان بیمارستان

با توجه به شرایط جسمی و روحی افرادی که به بیمارستان ها مراجعه می کنند، نیاز است که در هنگام ورود به مراکز درمانی ، شرایط بیماران و همراهان آنها مدنظر تیم نگهبانی بیمارستان قرار بگیرد.

همانطور که در مطلب لابی من ساختمان گفتیم ، لابی من ها و نگهبانان ویترین یک مجموعه هستند و بسیار مهم است که چه افرادی در این پست ها به کارگیری می شوند.

خوش رویی و حسن نیت از مهم ترین ویژگی هایی است که نگهبان بیمارستان باید داشته باشد. حراست بیمارستان باید شامل افرادی باشند که ضمن انجام وظایف خود، با خوش رویی پذیرا و پاسخگوی بیماران، همراهان آنها و کادر درمان باشد.

همچنین نگهبان بیمارستان باید فردی منظم، دقیق و با روابط عمومی قابل قبول باشد تا بتواند به سوالات به مراجعه کنندگان پاسخ دهد و آنها را راهنمایی نماید.

استخدام نگهبان بیمارستان و شرایط آن

نگهبان بیمارستان | استخدام نگهبان بیمارستان در تهران

برای استخدام نگهبان بیمارستان باید چند نکته مورد ارزیابی قرار گیرد، همچون؛

  • گواهی عدم اعیتاد 
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • داشتن سابقه و تجربه ی کافی 
  • داشتن سلامت جسمی و روحی کافی 
  • گذراندن آموزش های لازم در مراکز انتظام 

این چند نکته ای است که هنگام استخدام نگهبان بیمارستان مورد ارزیابی قرار گیرد و سایرین موارد نیز از طرف مدیریت بیمارستان به حراست بیمارستان ابلاغ می شود تا مورد نظر قرار بگیرند.

همچنین برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص نحوه ی استخدام نگهبان بیمارستان ، می توانید با کارشناسان موسسه حفاظتی و مراقبتی حافظین در تماس باشید؛

09125015843 ( کارشناس حفاظتی و انتظامی )

09129535465 ( در پیام رسان های داخلی و خارجی )

نگهبان ساختمان پزشکان کیست ؟

نگهبان ساختمان پزشکان نیز مانند نگهبان بیمارستان معمولا در ورودی ساختمان پزشکان مستقر می شود و ورود و خروج مراجعه کنندگان به داخل ساختمان را زیر نظر دارد. 

اگر نیاز به گشت زنی در طبقات باشد ، نگهبان ساختمان پزشکان به انجام این کار نیز می پردازد و یا دوربین های مداربسته ی ساختمان را زیر نظر می گیرد.

وظایف نگهبان ساختمان پزشکان و خصوصیات رفتاری او

بسیاری از وظایف نگهبان ساختمان پزشکان با وظایف نگهبان بیمارستان ها یکسان است. از جمله اینکه؛

  • از ورود افراد مشکوک، عصبانی یا غیر متعارف همانند متکدیان و دست فروشان به ساختمان جلوگیری کند
  • در صورت درگیری در طبقات مختلف در آنجا حضور پیدا کند و اقدام به تامین آرامش ساختماان کند.
  • دوربین های مداربسته ی ساختمان را زیر نظر داشته باشد تا در صورت مشاهده ی هرگونه مورد مشکوکی، وارد عمل شود.
  • با خوش رویی و حسن رفتار، با مراجعین رفتار نماید و با دقت و حوصله آنها را راهنمایی کند.
  • به صورت منظم در شیفت کاری خود حضور پیدا کند و آمادگی مقابله با حوادث پیش بینی نشده را داشته باشد.

نحوه ی استخدام نگهبان ساختمان پزشکان در تهران

نگهبان ساختمان پزشکان | استخدام نگهبان ساختمان پزشکان در تهران

در استخدام نگهبان ساختمان پزشکان در تهران باید به یک سری نکات همانند ؛ عدم سو پیشینه ، گواهی عدم اعتیاد ، شرایط جسمانی و روحی ، سابقه و تجربه ی کار مرتبط و … فردی که قصد استخدام او را دارید، توجه کنید.

برای استخدام نگهبان ساختمان پزشکان در تهران می توانید با شماره های ؛ 

09125015843 ( کارشناس حفاظتی و امور انتظامی ) ، 09129535465 ( در پیام رسان های داخلی و خارجی ) تماس حاصل فرمایید تا کارشناسان موسسه، شما را در استخدام نگهبان ساختمان پزشکان راهنمایی کنند.

2 دیدگاه دربارهٔ «نگهبان بیمارستان و نگهبان ساختمان پزشکان»

  1. میلاداسرافیلی

    من من دارم تو فروشگاه کار می‌کنم تو فروشگاه راضی نیستم یه کار بهتر می‌خوام

    سلام خسته نباشید

  2. امیرعباس جلیلی محجوب وبرادران علیرضا

    باسلام وعرض ادب بنده امیرعباس جلیلی محجوب وبرادرم علیرضامتولتهران دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستیم پایان خدمت درمنطقه ۱۴تهران پیروزی میدان سرآسیاب دولاب ساکن هستیم ممنونم راهنمایی بفرماییدعلاقه ی زیادی برای حراست دارم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موسسه حفاظتی و مراقبتی حافظین

دریافت مشاوره ی انتظامی و حراستی